Hvem er vi?

Nonbo & Eland er din personlige ejendomsmægler

Nonbo & Eland blev startet af indehaverne Karsten Eland, Michael Nonbo og Jesper Skou i 2013. Vi har tilsammen mere end 55 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen, så vi er på hjemmebane, der hvor du bor. I 2021 beviste vi vores værd og modtog stolt Gazelleprisen, da vi solgte ejendomme til en samlet værdi af over kr. 1.100.000.000 - altså over 1,1 mia. kroner. Ikke nok med dette, så er vi ifølge Boligsiden markedsleder i flere områder i Aarhus kommune.

Vi sætter altid kunden 100% i centrum

Hos Nonbo & Eland tror vi på tæt og direkte dialog og vi er altid kun et opkald væk. Du bliver ikke blot én iblandt mange kunder, men derimod sat i fokus som var du den eneste kunde i vores forretning. Vi har samlet et helt fantastisk team, hvor ordentlighed, arbejdsglæde, høj faglighed, god sparring og ikke mindst en sjov og spændende hverdag skal give dig en god oplevelse og et godt salg.

Den personlige kontakt er alfa omega

Dine interesser bliver varetaget hos Nonbo & Eland og du vil blive tildelt én primær kontaktperson, men ikke nok med det, så kan du være sikker på, at alle i begge afdelinger vil arbejde på at finde køberen til din bolig. På den måde sikrer vi at du får de bedste vilkår til dit boligsalg. Uanset hvor du befinder dig i dit liv eller hvor du er på vej hen, så kan du være sikker på at Nonbo & Eland til alle tider kan fører dig trygt videre på din rejse i livet. Du kan stille os alle de spørgsmål du mangler svar på og vi vil svarer på dem så hurtigt som muligt.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening - Vi sikrer din tryghed

Hvis du godt kunne tænke dig, at blive rådgivet af professionelle og kvalificerede ejendomsmæglere er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan nemlig altid føle dig tryg ved at få hjælp af Nonbo & Eland, da vi alle er uddannede ejendomsmæglere og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. MDE står for Dansk Ejendomsmæglerforening og de er med til at varetage branchens etiske regler, udarbejder normer, retningslinjer og formularer, der skal styrke den faglige kvalitet i mæglernes arbejde. Handler du med en ejendomsmægler, som er MDE og som vi er hos Nonbo & Eland har du en kompetent og ansvarlig rådgiver ved hånden. Derfor skal du holde øje med MDE-mærket, når du skal sælge eller købe bolig. Det er branchens kvalitetsstempel.

Den bedste vej til et boligsalg

Vi tror på kvalitetsløsninger og vi tilbyder dig den bedste markedsføring på markedet, når det kommer til at skulle sælge din bolig. Hos Nonbo & Eland har vi tilkoblet en professionel fotograf, så vi kan få din bolig til at fremstå så unik som mulig. Vi tror ikke på små annoncer i avisen og traditionel markedsføring. Du får kun store annoncer hos os og vi har gennem vores mange år som mæglere erfaret hvilke medier, som skal benyttes for at præsentere din bolig bedst muligt til de pågældende målgrupper som potentielt kan være køberen til din bolig. Vi sørger også for at du får optimal interneteksponering på boligside.dk, boliga.dk samt Nonbo-Eland.dk og naturligvis rigtig god eksponering på Facebook og Instagram.

Hvorfor vælge Nonbo & Eland?

I modsætning til mange andre ejendomsmæglere, er vi ikke medlem af nogen kæde og vi har derfor ingen kædeudgifter. Herudover er vi ikke “gift” med nogen bank eller kreditforening og vi samarbejder kun med de banker, som vi selv ved, vil give dig den bedste og mest kvalificerede service. Nonbo & Eland kan derfor give dig en konkurrencedygtig pris, og vi tilbyder dig selvfølgelig solgt eller gratis. Vi håber at du ville henvende dig til os og vi glæder os til at skulle hjælpe dig med enten at sælge eller finde din næste bolig.

 

Nonbo & Eland

Nordre Strandvej 74
8240 Risskov
Telefon: 2890 6000

Medarbejdere

Nonbo & Eland

Michael Nonbo
Michael Nonbo
Indehaver, Ejendomsmægler MDE
Karsten Eland
Karsten Eland
Indehaver, Ejendomsmægler MDE
Jesper Skou Rasmussen
Jesper Skou Rasmussen
Indehaver, Ejendomsmægler MDE
Kristoffer Bonde
Kristoffer Bonde
Ejendomsmægler, MDE
Helle Jørgensen
Helle Jørgensen
Sagsbehandler
Ditte Boserup Lauridsen
Ditte Boserup Lauridsen
Sagsbehandler, Ejendomsmægler MDE
Anne Holm Ravn
Anne Holm Ravn
Trainee

Kontakt