Nonbo & Eland - din personlige ejendomsmægler

NONBO & ELAND - DIN PERSONLIGE EJENDOMSMÆGLER

Nonbo & Eland startede i 2013 og har siden oplevet en eksplosiv vækst, hvilket har betydet, at vi igennem flere år har været markedsledende af salg af villaer i både Risskov og Egå, og har i 2021 solgt ejendomme til en samlet værdi af over kr. 1.100.000.000 – altså over 1,1 mia. kroner! - som betød vi blev stolt modtager af Gazelleprisen 2021.

Vi sætter altid kunden 100 % i centrum. For at imødekomme den store efterspørgsel fra kunder i både Aarhus C., Aarhus N., Højbjerg, Viby, Åbyhøj og Brabrand har vi i 2021 åbnet vores butik nr. 2, som med den meget centrale placering på Åboulevarden 45 i Aarhus C., giver din ejendom en meget stor eksponering, og er klar til at yde den bedste service.

Hos Nonbo & Eland kan du føle dig tryg ved, at alle som fremviser din ejendom er uddannede ejendomsmæglere og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Du vil få én primær kontaktperson, men du kan være sikker på, at alle i begge forretninger vil arbejde på at finde køberen til din ejendom, så du kan opnå de optimale vilkår i forbindelse med salget.

Forretningen består af indehaverne Karsten Eland, Michael Nonbo og Jesper Skou Rasmussen, som alle kommer fra nogle af de største ejendomsmæglerkæder i Danmark. Vi har fået samlet et fantastisk team, hvor ordentlighed, arbejdsglæde, høj faglighed, god sparring og ikke mindst en sjov og spændende hverdag skal give dig en god oplevelse og et godt salg.

Med samlet set mere end 55 års erfaring kender vi markedet, og vi er på hjemmebane, der hvor du bor.

Vi tror på tæt og direkte dialog. Du bliver ikke blot én iblandt mange kunder.

Den personlige kontakt er meget vigtig for os.

Vi tror på kvalitetsløsninger og kan tilbyde dig den bedste markedsføring på markedet, der skal til for at få det bedste resultat i dit boligsalg. Vi er i tæt dialog med vores professionelle fotograf for at få din bolig til at fremstå så unik som muligt.

Vi tror ikke på små annoncer i avisen – du får kun store annoncer og vi har gennem vores mange år som mæglere erfaret hvilke medier, som skal benyttes for at præsentere din bolig bedst muligt til de pågældende målgrupper som vil være køber til din ejendom.

Du får også optimal interneteksponering på boligsiden.dk, boliga.dk samt Nonbo & Eland.dk ligesom du naturligvis får rigtig god eksponering på Facebook og Instagram.

I modsætning til de fleste andre ejendomsmæglere, er vi ikke medlem af nogen kæde, og vi har derfor ingen kædeudgifter. Herudover er vi ikke ”gift” med hverken nogen bank eller kreditforening og samarbejder kun med de banker, som vi selv oplever, vil tilbyde dig en optimal service.

Vi kan derfor give dig en konkurrencedygtig pris, og vi tilbyder selvfølgelig solgt eller gratis.

Vi glæder os til et godt samarbejde!

 

 

 

Nonbo & Eland

Nordre Strandvej 74
8240 Risskov
Telefon: 2890 6000

Medarbejdere

Nonbo & Eland

Michael Nonbo
Michael Nonbo
Indehaver, Ejendomsmægler MDE
Karsten Eland
Karsten Eland
Indehaver, Ejendomsmægler MDE
Jesper Skou Rasmussen
Jesper Skou Rasmussen
Indehaver, Ejendomsmægler MDE
Kristoffer Bonde
Kristoffer Bonde
Ejendomsmægler, MDE
Helle Jørgensen
Helle Jørgensen
Sagsbehandler
Ditte Boserup Lauridsen
Ditte Boserup Lauridsen
Sagsbehandler, Ejendomsmægler MDE
Anne Holm Ravn
Anne Holm Ravn
Trainee

Kontakt