Hvem er vi?

 

Din personlige ejendomsmægler i Aarhus - Vi kender dit område

Kendskab til lokalområdet er utroligt vigtigt, når man er ejendomsmægler. Ejendomsmægleren skal kunne finde den rigtige pris og derefter sikre at huset bliver solgt. Vi er derfor meget stolte af at kunne sige, at vi er så lokale, som nogen kan være og vi er endda markedsleder i Risskov og Egå. Du kan være sikker på kun at modtage professionel hjælp fra uddannede ejendomsmæglere, som er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

 

Lad Nonbo & Eland stå for salg af din bolig i Aarhus

Hos Nonbo & Eland står vi både for salg og køb af bolig, så du skal kun skal være i kontakt med en ejendomsmægler af gangen. Dermed kan du rette alle dine spørgsmål til os og gøre processen nemmere for dig. Uanset om du skal have solgt en villa, lejlighed eller rækkehus i enten Risskov, Højbjerg, Århus C, Århus N, Viby og Åbyhøj, så kan Nonbo & Eland hjælpe dig med en professionel og gennemført vurdering af din bolig.

 

Effektiv markedsføring på boligsider og sociale medier

For at du kan få solgt din bolig kræver det naturligvis eksponering til potentielle købere. Vi går ikke ind for små annoncer, men fokuserer kun på store annoncer, så du rammer det bredeste og mest købeklare publikum. Efter mange års erfaring har vi erfaret hvilke medier der virker bedst, når du skal have solgt din bolig og fundet den rigtige køber.

 

Find din drømmebolig i Århus - Vi er med dig hele vejen

Find en bred vifte af forskellige boliger i Aarhus hos Nonbo & Eland. Vi tilbyder alt lige fra villa til lejligheder og du kan helt sikkert finde én bolig efter din smag og budget. Når du skal finde din nye bolig i Aarhus, rådgiver vi dig 24/7 og hvis du har nogle spørgsmål, så kan du altid få svar på dem. Nonbo & Eland er med dig på hele rejsen fra du starter med at lede efter en bolig til at du har købt den bolig, du drømmer om.

 

Du vil modtage en gratis salgsvurdering af din bolig

Nonbo & Eland giver dig en helt uforpligtende og gratis salgsvurdering af din bolig. Vi kommer ud til dig og tager et kig på din bolig. Ude hos dig tager vi en snak om dine behov, krav, ønsker og muligheder for salg af din bolig. Salgsvurderingen er ikke bindende på nogen måde, men vi håber selvfølgelig at du ønsker at sælge din bolig hos Nonbo & Eland.

 

Køb eller salg af bolig i Aarhus - Kontakt os i dag

Uanset om du skal købe eller sælge bolig i Aarhus, kan vi hos Nonbo & Eland hjælpe dig. Vi er med fra start til slut og sikre dig den bedst mulige oplevelse. Er du i tvivl om noget eller har andre spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe bedst muligt. Kontakt os via mail eller telefon, du kan naturligvis også kontakte din personlige mægler direkte, du finder oversigten her. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ned forbi vores kontor i hjertet af Aarhus, tæt ved Magasin, lige ned til Åen.

 

Lad os hjælpe når du skal sælge din bolig

Vi har samlet et fantastisk og erfarent team, hvor vi værdsætter ordentlighed, arbejdsglæde, høj faglighed, god sparring og en sjov og spændende hverdag, så vi sikrer dig en god oplevelse og boligsalg. Nonbo & Eland er i tæt kontakt med professionelle fotografer, så vi sørger for at din bolig fremstår så unikt som muligt.

 

Hvordan foregår et salg af bolig hos Nonbo & Eland?

Når det kommer til boligsalg hos Nonbo & Eland vil processen oftest starte med en salgsvurdering af din bolig. Dette hjælper dig med at finde et budget til din kommende bolig og du kan sammen med en af vores ejendomsmæglere finde ud af, hvad du søger som det næste skridt på vejen. Vælger du at sælge din bolig hos Nonbo & Eland, så udfører vi alt papirarbejdet og laver en salgsopstilling, der skal godkendes af dig. Efter denne proces begynder vi at eksponere og fremvise din bolig for at finde potentielle købere. Dette gør vi blandt andet gennem sociale medier og forskellige boligsider, og du kan hele tiden kommunikere med os om status på dit boligsalg.

Nonbo & Eland

Nordre Strandvej 74
8240 Risskov
Telefon: 2890 6000

Medarbejdere

Nonbo & Eland

Michael Nonbo
Michael Nonbo
Indehaver, Ejendomsmægler MDE
Karsten Eland
Karsten Eland
Indehaver, Ejendomsmægler MDE
Jesper Skou Rasmussen
Jesper Skou Rasmussen
Indehaver, Ejendomsmægler MDE
Kristoffer Bonde
Kristoffer Bonde
Ejendomsmægler, MDE
Helle Jørgensen
Helle Jørgensen
Sagsbehandler
Ditte Boserup Lauridsen
Ditte Boserup Lauridsen
Sagsbehandler, Ejendomsmægler MDE
Anne Holm Ravn
Anne Holm Ravn
Trainee

Kontakt