Vestervang 1, st. 101., 8000 Aarhus C

Liebhaverlejlighed i Terrassehusene i Vestervang!

Nu sælges en af de meget eftertragtede og sjældent udbudte lejligheder i Terrassehusene ved Vestervang - med egen terrasse på 44 kvm.  
 
Terrassehusene ligger som den sidste bebyggelse i Vestervang, direkte ud til de grønne parkarealer og med Botanisk Have som nærmeste nabo. Terrassehusene er kendetegnet ved masser af udsigt, god kvalitet samt ikke mindst store, dejlige terrasser.   
 
Lejligheden er for få år siden blevet totalrenoveret nyt køkken, nyt badeværelse, nyt gæstetoilet og nyt bryggers samt nye gulve i hele lejligheden. Alle skydedøre/vinduer mod parken er blevet udskiftet i 2018 med nye lavenergipartier.  
 
Planløsningen indeholder en stor og rummelig entré med god garderobeplads til overtøjet, flot dekoreret med akustikvæg. Flot og nydeligt badeværelse med separat bruseniche samt flotte klinkegulve. Desuden praktisk gæstetoilet i samme stil. 2 dejlige værelser, begge med skydedøre til boligens store og sydvendte terrasse.   
 
Boligens omdrejningspunkt er det store køkken/alrum og opholdsstue. Her er køkkenet centralt placeret og med god plads til både spiseafdeling samt dagligstue. Fra køkkenet er der adgang til et godt og funktionelt bryggers med vask samt vaskefaciliteter.   
 
Fra alle opholdsrum er der udgang til den store terrasse, der vender mod syd. Her kan man helt ugeneret nyde solen samt udsigten til parken. Og vil man hellere have skygge, er terrassen delvist overdækket. Man kan næsten altid finde læ på terrassen på grund af de forskellige støttemure, der er med til at give den helt rigtige gårdhavestemning.  
 
Der medfølger desuden et godt pulterrum til lejligheden.  
 
Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder velkommen!

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud