Eugen Warmings Vej 7, 8000 Aarhus C

Klassisk 20'er villa ved Den Gamle By

Nonbo & Eland har nu fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske murermestervilla med perfekt beliggenhed i Århus C lige overfor Den Gamle By. En unik ejendom på en lige så unik beliggenhed, der sjældent kommer til salg.  
 
Ejendommen er tegnet i 1928 af den lokale Aarhus arkitekt Harald Salling-Mortensen. En smuk, klassisk ejendom fra 20'erne med sans for æstetikken og detaljen. Pudset facade, halvvalmet tegltag og elegante, sprossede vinduer - den helt rigtige stil! Ejendommen er beliggende på en 800 kvm pragtfuld, opvokset grund med privat have i rolige omgivelser.
 
Området omkring Den Gamle By er meget kuperet - og ikke mindst lige så naturrigt. Fra ejendommen kan man følge livet ned over den gamle by, hvor de flotte hustage møder det skrånende terræn, og bagerst i landskabet dukker væksthuset op. En udsigt med masser af nuancer.
 
Ejendommens stueetage er i dag indrettet med hall. Herfra adgang til lys og indbydende stue med gennemgående lysindfald og udgang til den solrige baghave. De lyse trægulve og de pudsede lofter giver rummet den helt rigtige stemning. Delvis, lukket Multiform køkken med spiseplads. Godt kontor/gæsteværelse samt bad med brus.
 
1. salen indeholder stort soveværelse med fransk altan og den skønneste udsigt ind over Den Gamle By og helt ind til ARoS-regnbuen. Et meget stort værelse på næsten 20 kvm samt et fint børneværelse. Stort badeværelse med badekar og brus. Loftet er indrettet til fin opbevaringsplads, isoleret og med fin gulvplads overalt.
 
God, anvendelig kælder hvor der i dag er indrettet en lille "lejlighed" med eget tekøkken. Perfekt til udlejning eller en teenagerafdeling med nem adgang til fint badeværelse med brus samt kælderudgang. Kælderen har flere gode depotrum samt godt, stort vaskerum.
 
40 kvm lækker, nybygget garage fra 2021 med bred garageport og plads til 2 biler samt cykler. Et fantastisk aktiv for en byejendom!
 
Vi glæder os til at byde jer velkommen - hvem kommer først...?

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud