Trepkasgade 29, 1. tv., 8000 Aarhus C

Velholdt og delevenlig 2-værelses på attraktive Frederiksbjerg

Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland har nu fået fornøjelsen af at byde jer velkommen til denne fantastiske 2-værelses lejlighed velbeliggende på Trepkasgade 29, 1. tv.  
 
Her er du i kort afstand til alt, hvad Aarhus, og i særdeleshed attraktive Frederiksbjerg, tilbyder. Du er bl.a. i gåafstand til charmerende Jægergårdsgade, som byder på gode spisesteder, hyggelige caféer, specialbutikker og indkøb, mens ligeledes ikoniske Ingerslevs Boulevard, som onsdage og lørdage byder på stort torvemarked, er lige rundt om hjørnet. Ikke desto mindre er du i cykelafstand til byens mange uddannelsesinstitutioner.  
 
Lejligheden byder på en super planløsning med entré og fordelingsgang, som giver adgang til lejlighedens lyse køkken fra 2018 med god skabsplads og desuden adgang til lejlighedens bruseniche. Der er fra entréen ligeledes adgang til lejlighedens toilet.  
 
Herudover byder lejligheden på 2 gode og regulære værelser med flotte plankegulve og brede vindueskarme, hvoraf det ene værelse desuden er pyntet med charmerende stuk samt smukke radiatorskjulere. Værelsesfordelingen er både yderst delevenlig og alternativt oplagt til indretning af rummelig stue hhv. godt værelse vendt mod det rolige gårdmiljø.  
 
Netop tilhørende gårdmiljø fremstår grønt og indbydende med siddepladser og legeplads til de mindste, hvor solens stråler kan nydes i fulde, og ugenerede, drag. Desuden hører til opgangen bl.a. fælles vaskefaciliteter og depotrum i kælder.  
 
… så søger du en skøn og lys (dele)lejlighed med yderst attraktiv beliggenhed, så kan Trepkasgade 29, 1. tv. meget vel være et godt bud på dit kommende hjem. Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder velkommen!

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud