Jordbrovej 8, st. 2., 8200 Aarhus N

2-vær. i velholdt ejendom nær universitetet – oplagt forældrekøb

Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder nu velkommen til denne veldisponerede 2-værelses lejlighed på Jordbrovej 8. Lejligheden er beliggende ganske privat med vinduer orienteret mod grønt gårdmiljø uden indbliksgener.
 
Rammerne omkring lejligheden er i dén grad i orden, idet bl.a. tag, undertag, tagrender, nedløb, facade, faldstammer, lejlighedens ledninger og vinduer løbende er udskiftede eller opdaterede. Ikke desto mindre drives den velholdte og yderst præsentable rødstensejendom desuden af sund ejerforening.
 
Her bosætter du dig på en super attraktiv beliggenhed med bl.a. kort afstand til flere af byens uddannelsesinstitutioner, få minutters gang til letbanestop samt kort afstand til Trøjborgs såvel som Aarhus Midtbys pulserende miljø af caféer, butikker og spisesteder. Desuden kan inden for ganske kort radius nås alle dagligdagens gøremål.  
 
Lejligheden er optimalt indrettet bydende på indledningsvis entré, hvor der er plads til sko og overtøj. Fra entréen er der videre adgang til et fint køkken med god skabs- og bordplads, samt lejlighedens stue rummende plads til både sofaarrangementet og spisebordet. Endvidere byder lejligheden på godt soveværelse samt badeværelse med bl.a. separat bruseniche.  
 
Til ejendommen hører fælles vaskekælder, mulighed for opmagasinering i kælderrum og ikke mindst et charmerende, fælles grønt gårdmiljø med siddemiljøer, som indbyder til, at de varme sommerdage kan nydes under åben himmel.
 
Er du udkig efter en lejlighed med en super beliggenhed - tæt på byens uddannelsesinstitutioner og kun en kort cykeltur fra centrum? Så er lejligheden her helt sikkert et besøg værd!

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud