Åboulevarden 51, 3. tv., 8000 Aarhus C

Velindrettet og charmerende lejlighed i elevatorejendom – midt i Smilets By!

Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland har nu fået fornøjelsen af at byde jer velkommen til denne velindrettede, charmerende og yderst centralt beliggende lejlighed i den rolige ende af Åboulevarden.
 
Lejligheden er beliggende i ærværdig og velholdt rødstensejendom fra 1925 benævnt ”Louisegaarden” med facade mod Åboulevarden og med stemningsfyldte Aarhus Å løbende lige nedenfor ejendommens, og ligeledes lejlighedens, vinduer. I ejendommen findes elevator, som gør det nemt og bekvemt at tilgå lejligheden. Til ejendommen hører desuden mindre, urbant gårdmiljø bestående af to rummelige terrasser i 1. sals niveau.
 
Lejligheden byder først og fremmest på et stort køkken/alrum med skønt lysindfald og plads til spisearrangement. Videre føres du ind i den ene af to rummelige stuer en suite – alene opdelt af flotte, dobbelte vinduesdøre – som pt. anvendes som spisestue hhv. opholdsstue. Begge stuer byder på herskabelige detaljer, herunder smukke stuklofter, samt flot udkig til Aarhus Å, som trækker naturen med indenfor i lejligheden. Stuernes rummelighed understreger, i sammenhæng med boligens soveværelse, desuden lejlighedens yderst delevenlige indretning for 3 personer.
 
Netop lejlighedens soveværelse rummer praktisk skabsarrangement, god plads til sengen og ikke mindst udgang til skøn, solrig altan.
 
Dertil byder lejligheden på dejligt, stort badeværelse med separat brus og vindue.
 
Fra lejligheden er du i gåafstand til alle byens fantastiske muligheder; hvad end du er til hyggelige specialbutikker, cafébesøg, kulturinstitutioner såsom ARoS, Dokk1 m.v. eller slentreture langs åen, strøget og brostensbelagte gader. Derudover kan cyklen hurtigt transportere dig rundt til byens uddannelsesinstitutioner, ligesom der kun er en kort cykeltur til skov og vand.
 
Hvis enten yderst central beliggenhed, herskabelige detaljer og/eller delevenlighed for 3 personer fremgår på ønskesedlen for din lejlighedssøgning, så er Åboulevarden 51, 3. tv. helt sikkert et nærmere kig værd.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud