Tage-Hansens Gade 1, 5., 8000 Aarhus C

137 kvm på toppen af Aarhus med udsigt og tagterrasse

På toppen af Tage-Hansens Gade 1 har Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland fået fornøjelsen af at byde jer velkommen til denne veldisponerede og velbeliggende lejlighed.
På toppen af den smukke rødstensejendom anno 1945 på Tage-Hansens Gade ligger lejligheden som den eneste på 5. sal og med fri udsigt til Aarhus skyline. Helt uhindret udsigt, så langt øjet rækker – en udsigt man ikke finder så ofte, og så har man tilmed en stor vestvendt tagterrasse.
 
Lejligheden er beliggende centralt i Aarhus C, med kun en kort cykeltur til det fantastiske byliv, caféer, butikker m.v. Derudover er der kun 300 meter til Den Gamle By og Botanisk Have samt kort afstand til diverse uddannelsesinstitutioner.
 
Her får I hele 137 veldisponerede kvadratmeter, der rummer 3 regulære værelser, et køkken/alrum, stor stue og badeværelse samt et gæstetoilet. Oplagt indretning til familien, for parret såvel som til deling.
 
Du bliver budt velkommen i lejlighedens entré, der fortsætter ud i fordelingsgangen og forbinder de mange kvadratmeter på fornemmeste vis. Køkken/alrummet fremstår lyst og pænt med masser af skabs- og bordplads. Her er der god plads til spisebord foran vinduet.
 
Den store rummelige stue har et fantastisk lysindfald fra det store vinduesparti mod øst og terrassedøren mod vest. Den rå murstensvæg giver en fed kontrast til rummet. Fra stuen er der udgang til delvis overdækket tagterrasse, der indbyder til, at solens stråler og varme sommeraftener skal nydes.
 
Lejlighedens 3 gode og regulære værelser har alle en fantastisk udsigt over byens tage. Derudover et stort badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter samt et gæstetoilet.

Kontakt os allerede idag for en fremvisning på tlf. 2890 6000
Vi glæder os til at byde jer velkommen....

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud