Dannebrogsgade 3, 1. -3., 8000 Aarhus C

Gennemrenoveret 3’er på attraktive Frederiksbjerg med mulighed for parkering

Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland har nu fornøjelsen af at byde jer velkommen indenfor i denne velbeliggende og gennemgribende renoverede lejlighed på det attraktive Frederiksbjerg.
Så hvis I drømmer om en indflytningsklar og kompromisløs lejlighed, så er det nu, I skal slå til!
 
Beliggenheden på Frederikbjerg er perfekt; du er tæt på bl.a. Jægergårdsgade, der byder på mange hyggelige caféer og indkøbsmuligheder, samt Ingerslevs Boulevard der bl.a. byder på torvemarked onsdage og lørdage. Ligeledes er Bruuns Galleri og ikke mindst gågaden kun er en kort gåtur væk.
 
Lejligheden er i år 2020 blevet renoveret/moderniseret med bl.a. nyt køkken, nyt badeværelse med gulvvarme, ny og optimeret planløsning og ikke mindst med Dinesen-plankegulve, der giver lejligheden et yderst karakterfuldt udtryk. Der er tænkt over alle detaljer og ikke gået på kompromis i materialevalget.
 
Lejligheden byder på entré med god skabsplads. Herfra er der adgang til det fine badeværelse, der bl.a. byder på separat bruseniche og vaskesøjle. Entréen fører dig desuden videre ind i køkken/alrummet, hvor der er godt med plads til både spisebordet og sofaarrangementet. Køkkenet giver en perfekt harmoni til rummet med hvide sildebensklinker på væg samt det rå trælook. Videre fra køkken/alrummet er der adgang til lejlighedens 2 værelser, der begge har god skabsplads.
 
Der er fine fælles kælderfaciliteter med vaske-/tørrerum samt brugsret til et kælderrum tildelt lejligheden.
Via ejerforeningen er der ligeledes adgang til benyttelse af den fælles gårdhave, et cykelskur samt 5 stk. parkeringspladser (efter først-til-mølle-princippet).
 
Alt i alt en lejlighed, der skal opleves !

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud