Bindesbølls Allé 21, 1. 3., 8240 Risskov

Lækker herskabslejlighed i historiske bygninger
- mulighed for tilkøb af kælderlejlighed (49 kvm.) med eget køkken og badeværelse

Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder her velkommen til denne enestående og helt gennem fantastiske lejlighed i de historiske bygninger på Bindesbøll Allé i hjertet af Risskov.
 
Udviklingen af Renæssancebyen på Bindesbøll Allé tager sin begyndelse i 1847. Under ledelse af Arkitekt Gottlieb Bindesbøll opførtes det smukke opholdssted i skøn natur, hvor de psykiatriske patienter kunne få ro til sjælen, luft til at sprede vingerne og lys i hverdagen. Gottlieb Bindesbølls løsning blev et sandt mesterværk, med karakteristiske firefløjet rektangulært gulstens bygninger med fire parallelle længder. Gavlene blev svunget i renæssancestil i et let genkendeligt og gentaget motiv. Og det hele blev omkranset af den store park, som ledes ned mod Aarhusbugten.
 
Psykiatrisk hospital blev flyttet ud på Skejby sygehus, og bygningerne gennemgik herefter en totalombygning og stod klar til indflytning i 2020 i bedste kvalitet og med et udsøgt valg af materialer, som respekterer bygningernes kvalitet og historie. Og denne lejlighed er ingen undtagelse. Silbensparketgulve, højt til loftet, snedkerlavet interiør i køkken og garderobeskabe, Vola armaturer i messing - ALT er udført i fineste kvalitet som man sjældent ser magen til. Boligen fremstår med nye koblede vinduer, originale lysninger, massive døre med flotte detaljer og smukke gerigter.
 
Lejligheden:
Fra opgangen med stor, praktisk elevator bydes I velkomne i god og rummelig entré med videre forbindelse til det herskabelige køkken/alrum. Loftshøjden giver en fantastisk rumfornemmelse i hele lejligheden, og man fornemmer straks, hvordan lyset strømmer ind af de store vinduespartier. Fra entréen er der adgang til gæstetoilet. Skønt værelse med flotte glasdøre. Ved køkken/alrummet har sælger etableret et ekstra værelse med flot New-Yorker væg. I lejlighedens anden ende finder vi godt soveværelse samt en gang, som er indrettet med skræddersyet skabsvæg. Lækkert badeværelse med flotte naturklinker og god bruseniche.
 
Der hører 1 privat p-plads med til lejligheden, ligesom der er mulighed for gæsteparkering.

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud