Brobjerg Parkvej 91, st. -3., 8250 Egå

Indflytningsklar og nymalet 2'er i Brobjergparken med sydvestvendt gårdhave !

Nu sælges en af de fine og velindrettede 2-værelses lejligheder i stueetage beliggende i det attraktive Brobjergparken ved Egå på grænsen til Risskov.
Lejligheden har brugsret til en skøn og lukket gårdhave, der ligger stik sydvestvendt perfekt orienteret for eftermiddags-/aftensolen.
En oplagt bolig til f.eks. seniorerne, som ønsker en nem og overkommelig bolig med gårdhave og med delvis overdækket terrasse.
 
Lejligheden er lige til at flytte ind i med renoveret køkken fra 2018 og badeværelse fra 2020.
 
Brobjergparken er et meget populært sted at bo. Her er ifølge beboerne trygt og sikkert at færdes, og der er gåafstand til busser, indkøb m.v. - og ikke mindst til vandet. De forskellige ejerforeningers områder er omkranset af velplejede, grønne fællesarealer.
 
Velfungerende ejerforening med styr på tingene. Gode parkeringsforhold lige ved ejendommen, ligesom der er en velvedligeholdt kælder med bl.a. vaskeri, cykelkælder samt mulighed for leje af festlokale. Der er selvfølgelig også eget pulterrum.
 
Lejligheden er indrettet med fin og rummelig entré med indbyggede skabe og god plads til gaderoben. Herfra adgang til soveværelse med skabe og udgang til pudsealtan. Flot badeværelse med god bruseplads. Lys og rummelig stue i åben forbindelse med køkkenet. Et dejligt, lyst rum med god plads til spisebord og sofastue. Flot, velindrettet køkken fra HTH med alt i hårde hvidevarer.
Fra stuen er der udgang til skøn gårdhave ud mod fællesarealet. Et stort aktiv for lejligheden, som man ikke finder så ofte.
 
Lejligheden står tom og kan overtages med kort varsel.....

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud