Bindesbølls Allé 21, st. -3., 8240 Risskov

Enestående og helt igennem fantastisk lejlighed i hjertet af Risskov

Fra opgangen med stor og praktisk elevator bydes I velkommen i god, rummelig entré med videre adgang til lejlighedens hjerte; det helt enestående køkken/alrum med et fantastisk lysindfald og dejligt højt til loftet samt med en god og stor karnap til spisebordet. Fra alrummet er der udgang til superlækker terrasse med eftermiddags- og aftensol. Terrassen er delt op med flere gode kroge og med god plads til familien i hverdagen og gæsterne i weekenden.
 
Køkkenet er i flot design fra Unoform og giver en helhed og fuldender detaljer i absolut bedste kvalitet. Fra alrummet er der adgang til en stor stue, ligeledes med godt lysindfald.
 
Fra alrummet er der også adgang til en værelsesafdeling med 2 børneværelser samt et luksusbadeværelse med store, flotte naturklinker og Vola-armaturer i messing. Fra værelsesafdelingener der nedgang til en underetage i 2 forskudte niveauer (ikke godkendt til beboelse).
 
På første indskudte plan finder vi sælgers soveværelse med skabsvæg samt et dejligt badeværelse, i samme ekstravagante stil som det første.
 
I lejlighedens nederste del af kælderen finder vi et supergodt aktivitetsrum med en enestående loftshøjde samt et godt depotrum og bryggers. Endvidere der er under soveværelsesdelen et stort opmagasineringsrum.
 
Lejligheden er højloftet og fremstår med nye, koblede vinduer med originale lysninger, flotte sildebensparketgulve med gulvvarme samt massive døre med flotte detaljer og smukke gerigter.

Desuden gode parkeringsmuligheder med 1 fast p-plads pr. lejlighed.
 
Dette er en lejlighed, der hverken kan eller blot skal beskrives i ord og billeder, men en lejlighed og med enhistorie, der SKAL opleves.

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud