Ådalsvej 1, 8240 Risskov

Super villa centralt beliggende i Risskov

Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder her velkommen til denne skønne villa, centralt beliggende i Risskov, tæt ved vandet, indkøb, Strandskolen samt Risskovs café- og butiksmiljø langs Nordre Strandvej.
 
I villaen bydes I velkomne i god rummelig entré med adgang til flot, stort badeværelse med flotte granitfliser, stor bruseniche samt gulvvarme. Fra entréen er der ligeledes åben forbindelse til dejligt, stort køkken/alrum med flotte travertin klinker, pænt køkken med masser af bord- og skabsplads samt godt alrum, som har videre åben forbindelse til stor stue med udgang til god terrasse og den dejlige have.
 
Værelsesafdelingen byder på 2 store værelser - hvoraf det ene oprindeligt har været 2 værelser - samt et yderligere børneværelse. Endvidere er der, via det dejlige, store bryggers, adgang til husets tidligere garage, som i dag er indrettet til teenageafdeling med 2 disponible rum (ikke godkendt til beboelse).
 
Til villaen hører en skøn have med flere gode terrasser, hvoraf den ene er overdækket. Dejlig opvokset have med god plads til leg med børnene.
 
Dette er en villa, som ikke skal beskrives i ord og billeder, men som skal opleves!
 
Kontakt allerede i dag, Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland, for en fremvisning. Hvem kommer først…?

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud