Kantorparken 67, 2. th., 8240 Risskov

3-værelses delelejlighed med stor altan og udsigt til Egå Engsø

Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder her velkommen til denne flotte og gennemgående 3-værelses lejlighed i attraktive Kantorparken i Vejlby-Risskov. Lejligheden er beliggende på 2. sal med fantastisk udsigt over dele af Risskov, Egå, Lystrup samt Egå Engsø.  
 
I lejligheden bydes I velkommen velkommen i stor entré med adgang til stort værelse med den flotte udsigt til bl.a. Egå Engsø. Fra entréen er der endvidere adgang til flot funktionelt køkken fra 2021, hvorfra den flotte udsigt ligeledes udfolder sig.  
 
Lejlighedens flotte badeværelse er med lyse klinter, god bruseniche og vaskesøjle. Pænt bord- og skabsarrangement fra 2021.  
 
Fra entréen er der desuden adgang til stor, rummelig stue med udgang til den store, solrige altan med flot udsigt til områdets parkarealer. Slutteligt er der fra stuen adgang til et stort soveværelse med stort klædeskab.  
 
Lejligheden fremstår superflot og indflytningsklar med et godt valg af materialer samt flotte parketgulve.  
 
Området er perfekt beliggende i forhold til f.eks. et forældrekøb med forholdsvis kort afstand til bl.a. Aarhus Universitet, Arhus Universitetshospital i Skejby samt Aarhus C generelt.  
 
Lejligheden er tilknyttet en velfungerende ejerforening med rigtig god økonomi, parkering lige ved hoveddøren samt mange gode fællesfaciliteter i kælderen, såsom vaskefaciliteter, hobbyrum, fitnesslokale, mulighed for leje af festlokale, cykelparkering samt naturligvis brugsret til eget pulterrum.

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud