Ved Stranden 143, Skæring, 8250 Egå

1. række med helt unik havudsigt!

Ønsker I at bo i rolige omgivelser og opleve den smukke og helt unikke udsigt over havet hver dag? Så er dette absolut en villa, I skal opleve! 
 
Villaen indeholder hele 292 etagemeter fordelt på to plan, og er opført i gode materialer med et minimum af vedligeholdelse. 

Man ankommer til ejendommen gennem de flotte speciallavede smedejernslåger og den velanlagte indkørsel, der fører op til en dobbelt garage. Herfra er der direkte adgang til underetagen og elevatoren op til boligen. Ønskes en trappe i stedet kan dette genetableres.Underetagen indeholder et stort og yderst anvendeligt disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder som eks. hjemmekontor, aktivitetsrum mv., da der er direkte udgang til terræn. Rummet kan relativt nemt opdeles, hvis dette ønskes.Herudover er der et badeværelse og depotrum samt et vin-/viktualierum. 
 
Boligen består af et stort køkken/alrum med køkken-ø og god plads til et stort selskab. Fra alrummet er der udgang til terrasse, hvor den sene aftensol kan nydes. Fra alrummet er der få trin ned til stue og tv-stue. Stue og tv-stue er adskilt af indbyggede brændeovne, som derfor kan nydes fra begge rum. Begge stuer har desuden den skønneste udsigt til det maleriske billede af havet, som løbende skifter i takt med ændringerne i vind og vejr. Begge stuer giver desuden adgang til den store og hyggelige altan, hvor man kan sidde under markiserne og varmelamperne og nyde udsigten til lyden af bølgernes brusen. Herudover 2 gode værelser med eget badeværelse og en forældreafdeling bestående af et soveværelse, walk-in og stort badeværelse med både brus og badekar.
Når man ligger i sengen, har man den skønneste udsigt over Aarhusbugten helt til Mols Bjerge, hvor de mest fantastiske solopgange giver en dejlig start på dagen. 
 
Sælger har i samarbejde med havearkitekt designet flot haveanlæg i flere niveauer med rindende vand, som et ekstra krydderi på den i forvejen fantastiske oplevelse, som ejendommen giver. 
 
Ejendommen er beliggende blot en hyggelig gåtur langs vandet gennem grønne områder fra Egå Marina, som blandt andet byder på hyggelige restauranter, ligesom både dagligvareindkøb, børneinstitutioner, god skole, idrætsfaciliteter og busforbindelser ligger inden for 1 kilometers afstand. 
 
Her har I muligheden for at opfylde jeres ønske om en flot villa med en helt fantastisk beliggenhed med havudsigt!

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud