Åkrogs Strandvej 13B, 8240 Risskov

Super beliggenhed direkte ned til Egåen!

Beliggende i meget fredfyldte naturomgivelser sælges denne velbeliggende gulstensvilla med grund direkte ud til Egåen. Ejendommen er attraktivt beliggende i Risskov med gåafstand til vandet, og ligger på en skøn 1.057 kvm. stor grund. En grundstørrelse der ikke findes så mange af i Risskov. Her er masser af til-/ombygningsmuligheder eller nybyg for den kvalitetsbevidste køber.
 
At bo direkte ud til Egåen er noget ganske specielt. Det rolige vandspejl giver en dejlig refleksion og de mange træer på den anden side af Egåen, giver en fantastisk natur og miljø, som man ikke finder så mange andre steder.
 
Klassisk gulstensvilla fra 1963 med en klassisk 60'er indretning, som indeholder en stor fordelingsgang. Herfra fordeles de 2 børneværelser samt boligens badeværelse i bedste retrostil. Praktisk og velindrettet bryggers. Gæstetoilet. Dejlig opholdsstue med adgang til skøn udestue med udsigt til haven. Oprindeligt køkken med spiseplads. Endnu et værelse.
 
Muret garage.
 
Nydelig, velanlagt have med en fin græsplæne samt stor terrasse i baghaven. Her er den sene aftensol, som kan nydes mens man nyder naturen omkring Egåen.
 
En fantastisk beliggenhed som skal opleves!

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud