Nøkkerosevej 2, 8240 Risskov

Veldisponeret villa med rolig beliggenhed i børnevenligt kvarter!

Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder her velkommen til denne skønne villa, godt beliggende i Hedevejskvarteret, som er et perfekt område til børnefamilien. Her er gåafstand til Strandskolen (med tunnel under Grenåvej), her er super god legeplads med boldbane til børnene, samt gode indkøbsmuligheder, fitnesscenter samt flere busser til Aarhus, ligesom letbanen også nås med en mindre gåtur.
 
I villaen bydes I velkommen i god entré med adgang til villaens første badeværelse med badekar. Fra entréen er der endvidere adgang til dejligt køkken/alrum med videre forbindelse til stor rummelig stue, med udgang til den dejlige terrasse og have. Fra køkkenet er der endvidere adgang til godt stort bryggers ligeledes med egen udgang. På villaens 1. sal finder vi hele 4 værelser – et soveværelse samt tre gode børneværelser, ligesom vi har huset andet badeværelse med god bruseniche.
 
Villaen fremstår yderst pænt og velholdt og passer perfekt til den unge børnefamilie, som gerne vil have et godt hus i et børnevenligt område.
 
Til villaen hører endvidere god stor garage samt godt værksted/redskabsrum. Villaen har en fantastisk syd/vestvendt terrasse og have, hvor solen kan nydes dagen lang og hvor der er god plads til leg med børnene.
 
Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder velkommen.

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud