Solklintvej 30, 8250 Egå

Solid villa med god indretning og dejlig have på attraktive Solklintvej i Egå!

Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder her velkommen til denne dejlige villa, godt beliggende på attraktive Solklintvej, tæt til skole, indkøb, vandet, Egå Gymnasium og gode transportmuligheder til Aarhus.
 
Villaen er beliggende på en skøn grund, perfekt vendt hvor solen kan nydes i fulde drag dagen lang i den skønne have, med flere terrasser og gode kroge. I villaen bydes I velkommen i en entré med adgang til et gæstetoilet samt stort soveværelse. Fra entréen bevæger vi os ind i en stor stue med flotte parketgulve, gode ovenlysvinduer, samt åben forbindelse til god spisestue med stort glasparti med kig til haven. Fra stuen kommer vi ind i et centralt køkken/alrum med et flot Kvik-køkken fra 2020 med hvide låger og masser af bord- samt skabsplads. Fra køkkenet er der adgang til et godt bryggers med egen udgang. I villaens børneafdeling finder vi 3 gode børneværelser samt et pænt badeværelse med tidløse hvide klinker.
 
Til villaen hører endvidere stort disponibelt rum samt godt værksted.
 
Villaen er perfekt til børnefamilien som ønsker en solid villa i et attraktivt område og med en skøn oase af en baghave.
 
Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder velkommen!

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud