Stenkløvervej 29, 8240 Risskov

190 kvm. velholdt villa med god beliggenhed!

Her får I en god villa med super beliggenhed i Risskov.  
 
Ejendommen har fået nyt decra-tag i 1996 samt nye vinduer, køkken og bryggers i 2017.  
 
Ejendommen indeholder entré, bryggers, gæstetoilet og bad, værelsesafdeling bestående af soveværelse med adgang til eget badeværelse samt 3 værelser, hvor der fra det ene er videre udgang til skøn terrasse.  
 
Flot køkken fra 2017 med spiseplads og stor spisestue. Fra køkkenet er der desuden udgang til hyggeligt orangeri. Ønsker man det store køkken/alrum er der god mulighed for dette. Herudover en stor stue med brændeovn og udgang til meget ugeneret og sydvestvendt terrasse, hvor solen kan nydes i rolige omgivelser.  
 
Ejendommen har en god placering på den "rigtige" side af vejen, således at man får en optimal udnyttelse af solen på sine terrasser og have.  
 
Til ejendommen hører værksted og udhus.  
 
Ejendommen er beliggende med gåafstand til god skole, ligesom Risskovs butiks- og caféliv samt idrætsfaciliteter er beliggende indenfor få minutters afstand.  
 
Herudover skal naturligvis også fremhæves den korte afstand til den fantastiske badestrand samt tilgangen til den skønne cykeltur på godt 5 km langs Riisskoven og Aarhusbugten til man står helt inde i det centrale Aarhus.

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud