Mejlbyvej 3, 8250 Egå

Totalrenoveret landsbyhus i Gl. Egå!

Her er landsbyidyl for alle pengene.  
 
I hjertet af Gl. Egå, med Egå kirke som nærmeste nabo, sælges denne unikke og flotte landsbyvilla anno 1897. Ejendommen fremstår i den helt rigtige stil med flotte, hvidmalede facader, sort bindingsværk og rødt tegltag. En helt unik og sjældent udbudt bolig med så meget charme og sjæl, at du er solgt ved første øjekast. Som taget direkte ud af en Morten Korch roman.
 
Ejendommen er indenfor de sidste 10-12 år blevet gennemrenoveret ude såvel som inde, og fremstår 100 % indflytningsklar. Der er masser af plads i boligen, og der er etableret de skønneste gårdhavemiljøer omkring huset, som man kun kan ønske sig.  
 
Hele stueetagen er blevet renoveret med gulvvarme overalt. Stueetagen indeholder mindre entré, hyggeligt og lyst køkken/alrum med god spiseplads og udgang til den skønne gårdhave bag huset. Lækkert, velindrettet køkken i stilrent og hvidt design med god skabsplads. I forlængelse heraf adgang til bryggers. Hyggeligt børneværelse samt stort soveværelse med indbygget skabsvæg. Lige ved siden af ligger det store badeværelse med bruseniche og badekar.
 
1. salen er indrettet med lofter til kip og synlige hanebånd, som er med til at give huset den helt rigtige stemning. Her er der stor opholdsstue med flotte fyrretræsgulve. 2 pæne, store børneværelser som begge er indrettet med hemse. Badeværelse med brus.
 
Der hører et godt udhus med til ejendommen.
 
En ejendom som skal ses og opleves!

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud