Elmehaven 51, 8520 Lystrup

På toppen af Lystrup - fantastisk udsigt så langt øjet rækker!

Fantastisk udsigtsejendom på Elmehaven i Lystrup sælges. Fra denne ejendom er der en helt suveræn flot udsigt til marker, træer, vandet og ikke mindst Aarhus Havn. En udsigt der skifter med årstiden og hele tiden ændrer sig. Ejendommen ligger på Elmehaven, som er en af de mest attraktive adresser i Lystrup. En eksklusiv udstykning med nem adgang til sport, skole og institutioner - og ikke mindst ligger Lystrup super nemt for motorvejen mod E45 ved Skejby.
 
De nuværende sælgere har selv fået tegnet og bygget denne ejendom, og de har skabt en perfekt familiebolig med store, åbne rum og gode selvstændige afdelinger. Der er fokuseret på en planløsning uden spildplads overhovedet og hele udførslen af boligen er gennemsyret af lys og luft med ekstra god loftshøjde i stueetagen samt lofter til kip på 1. salen med store vinduespartier orienteret mod udsigten.  
 
Planløsningen indeholder rummelig entré med god plads til garderoben. Herfra adgang til stort velindrettet bryggers indrettet med god skabsplads. Adskilt af skydedør kommer vi ind i det store, lyse køkken-alrum med klinkegulv og god plads til det store spisebord. Man mærker tydeligt det vestvendte lysindfald fra vinduerne mod haven og den gode loftshøjde. Selvstændig børneafdeling med 2 gode børneværelser der begge har et skønt lysindfald. Stueetagen rummer også et stort badeværelse med bruseniche.
 
Via den specialdesignede trappe åbner 1. salen sig med et lækkert lysindfald. Her drages man automatisk hen mod de store vinduespartier, hvor den flotte udsigt kan nydes. Den store opholdsstue rummer en dejlig tv-stue samt en ekstra spiseafdeling. Fra stuen er der udgang til stor tagterrasse, hvor man i ro og mag kan nyde udsigten helt ind til Aarhus havn. Forældreafdelingen indeholder stort soveværelse med indbygget skydedørsskab samt direkte adgang til lækkert badeværelse med hjørnekar og bruseniche. Godt børneværelse eller kontor. Der er via stuen adgang til stort og brugbart loftsrum, som er perfekt til opbevaring.
 
Skøn, ugeneret have med gode solkroge samt integreret carport med udhus.

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud