Klydevej 22, 8240 Risskov

I 2. række med udsigt og med egen privat sti til vandet !

Vil I gerne bo tæt ved vandet samt både mærke, dufte og se vandet - så kunne dette måske være den rigtige ejendom til jer.
 
I blot 2. række til børnevenlig badestrand sælges denne ejendom med flot udsigt fra 1. salen. Som noget ganske særligt har ejendommen sin helt egen private sti, der går direkte ned til stranden.
Så tag badetøflerne og morgenkåben på - i løbet af 30 sekunder står I ved stranden! En virkelig lækker beliggenhed, hvor man både får nærheden samt udsigten til vandet.
Ejendommen er perfekt til køberen, som ønsker en rummelig bolig med mulighed for løbende at sætte sit eget præg på tingene.
 
Planløsningen indeholder flot og præsentabel hall med skiferklinker, træpaneler samt en flot svungen trappe til 1. salen. Her er der fint gæstetoilet. Fra hall'en er der adgang til det fine køkken med spiseplads, der hænger fint samt med den store opholdsstue. Stuen er bygget op omkring den flotte hjørnepejs, der samler rummet perfekt. Fra stuen er der udgang til den skønne have samt overdækket terrasse med direkte adgang til sauna. I forlængelse af køkken er der stort og praktisk bryggers med separat indgang samt dejligt viktualierum.
 
1. salen indeholder et stort aktivitetsrum eller ekstra stue, der nemt vil kunne indrettes til et separat værelse. 2 børneværelser samt hyggeligt soveværelse med synlige hanebånd. Nydeligt badeværelse med bruseniche. Fra 1. salen er der udgang til den store tagterrasse orienteret mod vandet, hvorfra den flotte udsigt kan nydes, mens kaffen indtages. Her mærker man virkelig, hvor tæt på vandet man er.
 
Haven er en lille oase, hvor man altid vil kunne finde læ. Der hører garage med til ejendommen. 
 
Hvem kommer først til denne skønne beliggenhed ?
 
Ring allerede idag og bestil en fremvisning.....

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud