Landevejen 87, Rodskov, 8543 Hornslet

Liebhavergrund med 16 hektar jord og egen sø!

Kunne du tænke dig en grund med egen sø, skov og udsigt til Kaløvigbugten? Så kunne den ejendom måske være lige det, du leder efter!
 
Med central beliggenhed i Syddjurs Kommune ligger denne smukke matrikel, som indeholder et grundareal på ca. 16 hektar jord. Grunden er i dag anlagt med en juletræsplantage og har egen sø samt masser af natur og vildt. Der har også tidligere været drevet frugtplantage fra ejendommen. Så er man til landlig idyl, men gerne vil være tæt til Aarhus, er denne ejendom perfekt. Det tager kun 15-20 minutter, før du rammer Aarhus C med bil.
 
Der ligger i dag et parcelhus på 140 m2, som sagtens kan bruges, samt udhusbygninger på 657 m2 som bruges til maskinhus, lagerhal osv. Familien har tidligere også benyttet en del af udhusbygningen til teenagerafdeling. I udhusbygningen er der frokoststue, kontor og badeværelse.
 
En helt igennem fantastisk matrikel, som vi ikke finder hver dag. Her er en unik mulighed for liebhaveren til at bygge sit drømmehus og få en flot udsigt til natur, marker, skov og ikke mindst Aarhusbugten. Såfremt man skulle være hesteinteresseret, er der tilsvarende masser af muligheder her.
 
Med grundens størrelse vil der på sigt måske være en mulighed for at udvikle grunden til udstykning i parcelhusgrunde eller tæt lav bebyggelse. Det er ligger ikke p.t. inkluderet i rammeplanen i Syddjurs Kommune, men det kan nævnes, at nabogrunden er netop udstykket i parcelhusgrunde.
 
Sælger deltager gerne i en større rundvisning på grunden.
 
Ring for yderligere information.

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud