Rymarksvej 13, 8240 Risskov

Til familien der sætter pris på en hel unik planløsning og inventar i topkvalitet

Den arkitekttegnede villa er beliggende på en af vandsidens meget eftertragtede tværveje med kun 250 meter til stranden.
 
Unik, fuldmuret villa opført i 2018 på 254 m2 i ét plan samt 42 m2 integreret garage. Facaden er opmuret i den eksklusive KOLUMBA-sten fra Petersen Tegl, mens vinduerne er fra Schuco. Belægning på udearealer er Nordisk Slidte Chaussesten.
 
Så snart man træder ind i entrèen bemærker man den høje kvalitet med de store italienske klinker, hvorfra der er adgang til husets anden indgang, som er bryggerset med stor skabsvæg med vaskesøjle og god skabsplads.
 
Børneafdeling består af 3 store værelser, som alle har udgang til have og alle med store indbygningsskabe, samt et flot badeværelse.
 
Integreret orangeri med belægning af 300 år gamle klostersten og udgang til overdækket terrasse.
 
Stort køkken/alrum med Poliform-køkkenelementer og alt i hvidevarer fra Gaggenau samt sanitet fra Dornbracht. Her er der plads til at samle den store familie. Herfra er der desuden udgang til overdækket, vestvendt terrasse og lukket, ugeneret have.
 
Stuen ligger i forskudt plan fra køkken-alrummet og er adskilt af en hyggelig gaspejs, som kan nydes fra begge sider. Både i køkken-alrummet og stue er der store vinduespartier fra gulv til loft, som giver et godt lysindfald og med store skydedørspartier ud til terrasse og have.
 
Forældreafdelingen indeholder et stort soveværelse, walk-in og et luksuriøst Multiform-badeværelse med bruseniche og badekar.
 
Så søger i en unik villa, hvor både kvaliteten og beliggenheden er i top, er her en ejendom i ikke må gå glip af!

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud