Skolevangs Allé 62, 8240 Risskov

Klassisk funkisvilla i Høje Risskov

Med meget attraktiv beliggenhed i den indre del af Høje Risskov sælges denne klassiske funkisvilla anno 1934.
En moderne og meget tidssvarende arkitektur med god æstetik og mange detaljer, som man ikke finder i nybyggeri idag.
Her er masser af plads til børnefamilien. Med et boligareal på 217 kvm, et kælderareal på 111 kvm samt en super garage på 46 kvm mangler man ikke plads at boltre sig på.
 
Ejendommen har gennem mange år været benyttet til erhverv, og kræver også derfor en større modernisering/ombygning for de nye ejere. Oprindelig var ejendommen opført som købmandsbutik og siden hen gennem de senere år brugt til VVS-forretning.
 
Stuetagen har primært været benyttet til erhverv og indeholder stort rum samt 2 mindre rum. Entre medtrappeløb til 1. salen og adgang til kælderen. 1. salen er indrettet med godt spisekøkken, hvor deklassiske hjørnevinduer i funkisvillaen kommer til sin ret og kigget ned over Skolevangs Alle kan nydes. Stue med udgang til altan/terrasse mod baghaven samt balkon mod vejen. Soveværelse med direkteadgang til nydelig badeværelse. Kontor/børneværelse.
 
Fuld kælder med stort disponibelt rum perfekt til legerum eller aktivitetsrum. Dette rum fungerer ogsåsom bryggers/vaskerum. 2 gode disponible rum samt badeværelse.
 
Fra baghaven er der adgang til teknikrum samt godt værksted - disse rum kunne integreres som ennaturlig del af bolig med adgang fra stueetagen.
 
Garagen på 46 kvm. er tilbygget til ejendommen og har meget højt til loftet.
 
Skøn, ugeneret baghave med masser af muligheder for at nyde solen.

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud