Tronkærgårdsvej 310, 8541 Skødstrup

202 etagemeter arkitektonisk villa med udsigt i dejligt børnevenlig kvarter!

Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder her velkommen til denne perle af en villa på attraktive Tronkærgårdsvej, tæt ved skole, indkøb, letbanen og skøn natur. På Tronkærgårdsvej bor der mange børnefamilier, hvorfor dette er det oplagte valgt til børnefamilien, som ønsker sig en stilren kvalitetsbolig, med dejligt udsigt til Aarhusbugten og hvor børnene kan løbe rundt i kvarteret på de anlagte stisystemer - ligesom skolen med tilhørende idrætsfaciliteter ligger indenfor gåafstand.
 
I villaen bydes I velkommen i en skøn rummelig hall med adgang til 3 børneværelser, flot gæstebadeværelse samt godt funktionelt bryggers. I børneværelserne er der flotte plankegulve, akustiklofter i gips, ligesom 2 af værelserne har udgang til overdækket terrasse og have.
 
På villaens 1. sal finder vi villaens hjerte, det dejlige køkken/alrum og stue i ét med ensidet loftshældning og med skøn udsigt over området og til Aarhusbugten. Fra alrummet er der udgang til skøn overdækket terrasse, hvor både solen og udsigten kan nydes dagen lang. Fra terrassen er der direkte nedgang til den dejlige have med god plads til leg med børnene.Fra køkken/alrummet er der adgang til stort badeværelse samt godt soveværelse med et walk-in skab. I alle opholdsrum på 1. salen er der ligesom i stueplan super lækre plankegulve samt gipslofte.
 
Til villaen hører stor carport samt godt redskabsrum.
 
Dette er en villa, som hverken kan eller skal oplevet i ord og billeder, men som SKAL opleves.
 
Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder velkommen!

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud