Strandhusvej 15, 8250 Egå

Byg jeres drømmehus med havudsigt!

Fantastisk beliggenhed på hyggelig grusvej direkte ned til Egå´en og med udsigt til Aarhusbugten!
 
Villaen er beliggende på en skrående grund på 1.063 m2, som giver en unik mulighed for at opføre jeres drømmebolig med en fantastisk udsigt til Aarhusbugten og Mols Bjerge.
 
På ejendommen ligger en yderst charmerende og hyggelig villa, som er opført i 1926.
Villaen, hvor der til kælderen er direkte adgang fra terræn, indeholder tre disponible rum og et badeværelse med en bruseniche og plads til vaskefaciliteter.
Stueplan indeholder entré, køkken/alrum som ligger i åben forbindelse med stuen, hvor den murede pejs skaber en hyggelig stemning. I stue er der loft til kip med hvidmalede hanebånd. Herudover indeholder stueplan et værelse samt badeværelse med vaskefaciliteter.
1. sal er en stor repos og yderligere 2 værelser, hvorfra der fra det ene er udgang til altan.
 
Ejendommen er beliggende på en hyggelig og lukket grusvej, hvor man kan gå langs åen til Åkrogen og nyde de grønne arealer udsigt til Aarhusbugten og Mols Bjerge og videre hen til Egå Marina og nyde en god frokost eller aftensmåltid.
Herudover kun ca. 600 meter til skøn badestrand. Indenfor 1 kilometer ligger god skole, børneinstitution, dagligvarebutik, busforbindelse ligesom man via en skøn cykeltur på kun 7 km. langs bugten og Riis Skoven når Aarhus Domkirke.

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud