Abildvej 3, Skæring, 8250 Egå

Indflytningsklart hus med rolig beliggenhed på lukket vej !

Villaen fremstår i rigtig god stand og er blevet flot renoveret i 2012 med blandt andet både nyt køkken med Miton-elementer, stort gæstetoilet og badeværelse samt døre og vinduer fra Rationel.

Der er etableret gulvvarme i hele stueplanen bortset fra i værelserne. Herudover har sælger også fået udskiftet el-tavle og varmeveksler.
 
Boligen indeholder i stueplan en entré, gæstetoilet, flot og stort køkken med spiseplads og god skabsplads, stor stue med udgang til vestvendt terrasse samt et alrum, som sælger benytter til spiseplads. Herudover et bryggers, soveværelse med skabsvæg samt yderligere 2 værelser.
På 1. sal indeholder ejendommen badeværelse og kontorplads samt stue, hvorfra der er udgang til altanen med et fint kig ud over området. Fra stuen er der udgang til stor og flisebelagt terrasse, hvor der også er mulighed for at sidde i skyggen eller nyde de sene aftentimer under overdækningen.
 
Til ejendommen hører en skøn og lukket have og derudover et redskabsrum samt garage med elektrisk port.
 
Huset er beliggende med bl.a. kun godt 1 km til stranden, 300 meter til god busforbindelse til Aarhus C, 400 meter til integreret børneinstitution og ca. 900 meter til Føtex Food, hvor dagligvareindkøbene kan klares.
 
Så søger I en god villa i det skønne Egå og tæt på stranden, er dette måske jeres fremtidige bolig...

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud