Skolevangs Allé 4D, 8240 Risskov

Spændende 50'er villa i Høje Risskov!

Med attraktiv beliggenhed i Høje Risskov sælges denne flotte ejendom i forskudte etager fra 1954. En gedigen, bygget villa i bedste 50'er stil - solidt håndværk med sans for detaljerne. De nuværende sælgere har renoveret ejendommen med respekt for den oprindelige arkitektur. Der er lyse, åbne opholdsrum med pudsede vægge og lofter samt flotte trægulve. Kælderen, på nær vaskerummet, er blevet totalrenoveret med gulvvarme, hvor de 29 m2 er blevet godkendt til beboelse. Der er skiftet vinduer og døre i hele huset.
 
Høje Risskov har meget at byde på. Lige rundt om hjørnet ligger Risskov Skole, ligesom der er flere gode daginstitutioner i området. Vi er meget tæt på byen - blot en kort cykeltur væk, og vil man bruge letbanen, ligger den i gåafstand til ejendommen. Den smukke Riis Skov ligger 1,5 km fra ejendommen, og man er bare tæt på alle de mange faciliteter, som Risskov kan tilbyde i form af indkøbsmuligheder og ikke mindst de mange nye cafeer langs strandvejen.
 
Planløsningen rummer lys entré. Herfra adgang til lækker, selvstændig afdeling som i dag er indrettet til forældreafdeling. Her er lækkert badeværelse med nedsænket kar, der også fungerer med brus. Lyst soveværelse med udgang til gårdhave. Kontor eller gæsteværelse - kunne også være luksus walk-in garderobe. Praktisk vaskerum. 
 
Fra entréen er der adgang til fordelingsgang med udgang til baghaven. Herfra adgang til det store opholdsrum, som både rummer spisestue og hyggestue. Skønt lysindfald fra de store vinduespartier mod haven. Mindre aktivitetsrum/kontor. Flot, nyere køkken. Det er helt oplagt at vælte en væg og inddrage rummet til større køkken. Værelsesafdelingen
rummer 2 hyggelige børneværelser samt et stort børneværelse med garderoberum. Fra dette rum er der et fint lille kig til Aarhusbugten. Oprindelig badeværelse med terrazzogulv. I gangen er der indbyggede skabe i højden, som udnyttes til alkove for børnene.
 
Skøn, lukket have med masser af sol hele dagen. Hyggelig overdækket terrasse. Et skøn hjem til børnefamilien.  
 
Hvem kommer først...

Kontakt

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud