Lindevangsvej 3D, 8240 Risskov

294 etagemeter enestående villa fra 2019 i Strandvængekvarteret

Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder her velkommen til en villa, langt over det sædvanlige. Villaen er beliggende i et af Risskovs mest attraktive områder, nemlig Strandvænget.  Her bor du tæt ved strand og vand samt i gåafstand til Riis Skoven og det hyggelige cafémiljø i Risskov. Desuden kort cykelafstand til Aarhus C.
 
Den helt igennem fantastiske villa er opført i 2019 og er totalt gennemført med et smukt valg af materialer i bedste kvaliteter. Her er Dinesen plankegulve, lækkert køkken fra Garde Halvsøe, sorte Vola armaturer, Smart House og det smukkeste listeloft i køkken/alrummet, som følger villaens krumning – En virkelig lækker detalje som giver hele rummet et helt specielt og unikt udtryk.
 
I bydes velkommen i husets entré med adgang til flot gæstebadeværelse og videre forbindelse til det fabelagtige køkken/alrum, hvor familien kan samles. Et fantastisk rum med højt loft, masser af lysindfald fra de store vinduespartier og med åben trappe til værelsesafdelingen.  
 
I værelsesafdelingen har vi 3 store børneværelser, stort soveværelse samt et virkeligt lækkert badeværelse med stilrene klinker, sorte Vola armaturer, dobbeltbrus samt god skabsplads.  
 
I villaens underetage er der et stort aktivitetsrum med uanede muligheder, flot badeværelse, vinkælder samt godt kontor – det hele i samme flotte stil og kvalitet, som resten af huset. Fra både kontor og aktivitetsrum er der udgang til nedgravet terrasse.  
 
Endvidere har huset et dejligt stort bryggers som forbinder køkken/alrum med villaens dobbelte carport med redskabsrum.  
 
Villaen er omkranset af gode terrasser og kroge, nem have samt udebrus – Til de morgenfriske eller når, man har været en tur ved stranden.  
 
Dette er en villa som hverken kan eller skal beskrives i ord og billeder, men skal SKAL opleves.  
 
Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland byder velkommen!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud