Vi ved, hvor du bor!

Den gode ejendomshandel bygger på tillid. Tillid til, at mægleren kender markedet, kender området og kender dig.

Vi kender markedet og området, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at komme til at kende dig.

Vi har over 40 års erfaring med bolighandel i Aarhus og omegn, som derfor i dén grad er vores hjemmebane.

Men vigtigere er det, at det er din hjemmebane.  Når du skal sælge din bolig, er vi dine holdkammerater, og vi har en fælles interesse i at få tingene til at lykkes.

Vi tror på direkte og tæt dialog. Vi tror på, at din bolig præsenterer sig bedre, når den får en stor annonce i boligaviserne i stedet for at blive klemt ind som miniaturebillede blandt mange andre. Vi tror på, at det er dig og ikke os, der skal reklameres for.

Nonbo & Eland er din nye ejendomsmægler i Aarhus.

Vi ved, hvor du bor, for vi bor her selv.Nye tider - nye mæglere

Fem gode grunde til at vælge Nonbo & Eland

Erfarne ejendomsmæglere. 
Med samlet over 40 års erfaring, kan du altid være sikker på, at det er erfarne ejendomsmæglere, der præsenterer din bolig for køberen.

Din bolig fremstår bedre.
Jo bedre din bolig bliver præsenteret jo større sandsynlighed, er der for, at du opnår en højere pris for din ejendom. Derfor er vi altid i meget tæt dialog med vores super dygtige fotograf om at få din bolig til at fremstå helt optimalt, og vi udarbejder det flotteste salgsmateriale af din bolig.

Du får den bedste eksponering. 
Din bolig bliver ikke én blandt mange - du får kun store annoncer i boligaviserne og selvfølgelig optimal eksponering på nettet på blandt andet boligsiden.dk, boliga.dk samt nonbo-eland.dk

Du får vores fulde opmærksomhed.
Vi er en lokal og uafhængig aktør blandt mange store kæder, og du er sikker på ikke at blive glemt i mængden.

Du betaler kun for dig selv.
I modsætning til de fleste andre ejendomsmæglere, er vi ikke medlem af nogen kæde, og vi har derfor ingen kædeudgifter. Dermed kan vi give dig en konkurrencedygtig pris.