Lær os bedre at kende

Michael Nonbo har tidligere været beskæftiget som professionel fodboldspiller hos blandt andet AGF, og har været bosat i Egå siden år 2000. Han har efter endt fodboldkarriere i 2006, arbejdet som ejendomsmægler hos EDC  i godt 7 år, hvor han udover det private boligmarked også har stor erfaring med projektsalg- og udlejning, hvor han blandt andet har været ansvarlig for udlejning af 87 lejligheder for PKA samt rækkehuse-projekter.


Karsten Eland har tidligere arbejdet som ejendomsmægler hos EDC i godt 11 år i det nordlige Aarhus, hvorfor han har et fantastisk godt lokalkendskab i dette område. Han har i en årrække været daglig leder hos EDC i Egå og souschef hos EDC i Risskov.

Herudover har han sideløbende med arbejdet hos EDC været ansat som direktør i fodboldklubben FC Djursland.


Jesper Skou Rasmussen kommer fra en stilling som ejendomsmægler hos Home i Egå/Risskov, hvor han med sin ansættelse igennem 13 år, har oparbejdet et helt fantastisk kendskab til markedet og lokalområdet. Jesper er bosat i Risskov, hvilket udbygger og styrker Nonbo & Eland, som den lokale og uafhængige ejendomsmægler, der giver kunderne den bedst mulige rådgivning i forbindelse med både køb og salg af boligen.